Kastenwand op maat laten samenstellen

Wilt u uw wasmachine en droger uit het zicht? Of wilt u juist uw kleding netjes en geordend in de kast? Of bent u misschien opzoek naar een ruime kantoorkast of sfeervolle woonkamerkast? Dan bent u opzoek naar een kastenwand op maat van Schuifdeurkast Meesters. Deze kunnen volledig op uw wensen afgestemd worden.

Een kastenwand is een breed begrip en wordt door mensen op verschillende manieren opgevat. Hoe u uw kast ook voor u ziet, bij Schuifdeurkastmeesters maken wij hem op maat.

Komt uw kastenwand bijvoorbeeld niet tussen 2 muren te staan of zelfs helemaal vrij in de door u gewenste ruimte, dan heeft Schuifdeurkastmeesters hier de oplossing voor. Wij kunnen hem namelijk voorzien van een zij, boven en/of onder paneel. Met deze panelen kunnen we de kastenwand op elke, door uw gewenste plek, netjes afwerken en onze systemen hierop bevestigen.

Heeft u al wel een idee, maar vindt u het lastig om dit op papier te zetten, komt u er niet helemaal uit met onze online configurator? Heeft u vragen over de samenstelling of het online ontwerpen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw kastenwand. Eventuele afwijkende wensen kunt u met ons bespreken door telefonisch contact met ons op te nemen.

De buitenzijde van uw kastenwand

kastenwand

Kastenwand op maat gemaakt

Bij het samenstellen van uw kastenwand kunt u er voor kiezen om zelf de kast in te meten. De afmetingen kunt u invullen in de online configurator. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze inmeetservice. Wanneer u hier voor kiest komt één van onze gespecialiseerde collega’s uw kastenwand inmeten. Dit adviseren wij zeker bij een kast met meerdere schuine kanten.

Naast het invullen van de juiste afmetingen kunt u aangeven hoeveel deuren u wenst in uw op maat gemaakte kast. De configurator rekent zelf het maximale en minimale aantal deuren uit aan de hand van de afmetingen. Per deur kunt u kiezen uit 1 tot 5 panelen. Als laatst kunt u aangeven welke kleur de deuren/panelen moeten krijgen.

Naast het kiezen van een kleur is het ook mogelijk de deuren te voorzien van glas, hout of een spiegel voor een ruimte gevent effect.

De binnenzijde van uw kastenwand

Wanneer u de binnenzijde van uw kastenwand op maat gaat indelen kunt u kiezen uit verschillende interieurs. U kunt aangeven waar u eventuele lades zou willen plaatsen en welke kleur uw kastinterieur moet krijgen.

We bieden u vele opties. Zo kunt u ook kiezen voor een soft close sluiting op onze schuifdeuren, dit zorgt er voor dat de kastdeuren niet hard dichtslaan maar zacht (soft) sluiten (close).

Heeft u vragen over de accessoires, de samenstelling of het online ontwerpen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw kastenwand op maat!

Eventuele afwijkende wensen kunt u met ons bespreken door telefonisch contact met ons op te nemen.