Een kast op maat is een praktische oplossing in huis. Met een kast op maat kun je de kast helemaal zelf samenstellen, inclusief de maat, indeling, kleur en extra accessoires. De configurator helpt je bij het samenstellen van de kast op maat, waarbij je kunt kiezen uit verschillende typen kasten, afmetingen, vullingen bij de deurpanelen, indelingsopties en accessoires. Het inmeten en monteren van de kast op maat kan ook worden verzorgd, zodat je zeker weet dat de juiste maat wordt besteld en dat de kast mooi gemonteerd wordt.

Op Maat Gemaakte Kastinterieur

Belangrijkste punten om te onthouden:

 • Kasten op maat bieden de mogelijkheid om de kast helemaal zelf samen te stellen.
 • De configurator helpt je bij het kiezen van de juiste afmetingen, indeling en accessoires.
 • Het inmeten en monteren van de kast op maat kan ook worden verzorgd.
 • Er zijn verschillende typen kasten op maat beschikbaar voor elke ruimte in huis.
 • Het ontwerpen en bestellen van een kast op maat zorgt voor een praktisch en stijlvol kastinterieur.

Zelf Uitgebreid Samenstellen

Het grote voordeel van een kast op maat is dat je zelf de stijl, wensen en eisen kunt bepalen. Je kunt de kast op maat eenvoudig samenstellen met behulp van de configurator. Hierbij kun je kiezen uit verschillende typen kasten, de afmetingen bepalen, vullingen kiezen voor de deurpanelen en de kast indelen met lades, hanggedeelte en planken. Daarnaast kun je de kast aanvullen met accessoires zoals een schoenenrek, dassenrek of verlichting. Door te kiezen voor een schuifdeur op maat kun je ook ruimte besparen in plaats van een draaideur.

Met een kast op maat kun je de perfecte kastinrichting creëren die aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en stijl. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt in de slaapkamer, een georganiseerde werkkast wilt in je kantoor of een praktische indeling wilt voor de hal, het is allemaal mogelijk met een kast op maat. Het kastontwerp is volledig naar eigen wens aan te passen, zodat je een unieke kastoplossing hebt die perfect past in jouw interieur.

Met behulp van de configurator kun je alle aspecten van de kast zelf bepalen. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen om de gewenste look te creëren. Daarnaast kun je de kast indelen naar jouw behoeften, met opbergvakken, hanggedeeltes en planken op de gewenste hoogtes en breedtes. Met een kast op maat heb je volledige controle over de kastindeling, zodat je al je kleding, schoenen, accessoires en andere spullen efficiënt kunt opbergen.

Een kast op maat biedt niet alleen praktische kastoplossingen, maar ook esthetische voordelen. Je kunt de kast volledig afstemmen op jouw persoonlijke stijl en interieur, zodat het een echte blikvanger wordt in de ruimte. Of je nu gaat voor een moderne, strakke look of juist voor een klassiek, landelijk ontwerp, met een kast op maat kun je jouw droomkast realiseren.

Inmeten en Monteren

Voordat je maatkasten bestelt, is het belangrijk om de juiste maatvoering te hebben. Het inmeten van je nieuwe kast op maat kan zelf gedaan worden door de breedte, hoogte en diepte van de kast op te meten. Vervolgens kunnen de maten worden ingevoerd in de configurator. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de inmeetservice en montageservice, zodat je zeker weet dat de kast de juiste maat heeft en mooi gemonteerd wordt. Handleidingen zijn beschikbaar voor als je zelf de kast in elkaar wilt zetten.

De inmeetservice en montageservice bieden je extra gemak en zekerheid bij het bestellen van jouw maatkast. Onze deskundige vakmensen komen bij je thuis om de juiste maten op te nemen en zorgen voor een perfecte pasvorm van de kast in de betreffende ruimte. Daarnaast kunnen zij de kast ook direct voor je monteren, zodat je zeker weet dat alles vakkundig en netjes geïnstalleerd wordt.

Als je ervoor kiest om zelf de kast in elkaar te zetten, zijn er handige handleidingen beschikbaar. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de kast kunt monteren. Ook worden er tips gegeven om ervoor te zorgen dat de kast stevig en solide staat. Mocht je tijdens het monteren vragen hebben, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om je te helpen.

Inmeten van de kast op maat

Voordat je de kast bestelt, is het van essentieel belang om de juiste maten op te nemen. Hierdoor voorkom je dat de kast niet past of dat er ruimte verloren gaat. Volg de onderstaande stappen om de kast op maat perfect in te meten:

 1. Bepaal de breedte van de kast door de afstand tussen de muren op te meten. Zorg ervoor dat je de meting op verschillende plekken langs de muur uitvoert, omdat muren niet altijd volledig recht zijn.
 2. Meet de hoogte van de plafond tot de vloer. Houd hierbij rekening met eventuele plinten of drempels.
 3. Bepaal de diepte van de kast door de afstand tussen de muur en de buitenkant van een eventuele bestaande kast op te meten.

Montage van de kast op maat

Na het inmeten van de kast is het tijd om de kast op maat te monteren. Als je ervoor hebt gekozen om de montage zelf te doen, volg dan de onderstaande stappen:

 1. Pak de meegeleverde handleiding erbij en lees deze zorgvuldig door.
 2. Leg alle onderdelen en benodigde gereedschappen klaar en controleer of je alles hebt.
 3. Volg de montage-instructies stap voor stap en zorg ervoor dat je de onderdelen stevig vastzet.
 4. Controleer na het monteren of de kast stabiel staat en alle deuren en laden goed sluiten.

Als je liever wilt dat de kast op maat wordt gemonteerd door onze vakmensen, dan kun je gebruikmaken van onze montageservice. Zij zorgen ervoor dat de kast op professionele wijze wordt geïnstalleerd, zodat je meteen kunt genieten van je nieuwe kast op maat.

Verschillende Type Kasten op Maat

Er zijn verschillende typen kasten op maat beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een inloopkast, schuifdeurkast, draaideurkast, kast onder een schuine wand, hoekkast, boekenkast, garderobekast, kledingkast, kantoorkast, barndeur of kastwand, bij ons kun je terecht voor een oplossing op maat. Het kastinterieur en de kastdeuren worden volledig op maat gemaakt, zodat je de ideale kast kunt creëren die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en woonstijl.

Kastinterieur Slaapkamer Op Maat

Met onze diverse kastontwerpen bieden we voor elke ruimte en functie de juiste kastoplossingen. Of het nu gaat om het organiseren van je kleding, boeken, speelgoed, kantoorartikelen of andere spullen, wij hebben de mogelijkheid om een kast op maat te maken die aan al jouw wensen voldoet.

Type kast Kenmerken
Inloopkast Een ruime kast waar je gemakkelijk in kunt lopen en al je kleding en accessoires overzichtelijk kunt opbergen.
Schuifdeurkast Een kast met schuifdeuren die weinig ruimte innemen en praktisch zijn in gebruik.
Draaideurkast Een klassieke kast met draaideuren die gemakkelijk toegankelijk zijn.
Kasten onder een schuine wand Kasten die perfect passen onder een schuine wand, zodat je ook deze ruimte optimaal kunt benutten.
Hoekkast Een kast die perfect in een hoek past en extra opbergruimte biedt.
Boekenkast Een kast speciaal ontworpen voor het opbergen en weergeven van boeken en decoratieve items.
Garderobekast Een kast waarin je al je kleding, schoenen en accessoires georganiseerd kunt opbergen.
Kledingkast Een functionele kast speciaal ontworpen voor het opbergen van kleding.
Kantoorkast Een kast voor het opbergen van kantoorartikelen en het creëren van een georganiseerde werkruimte.
Barndeur Een kast met een unieke barndeur die zorgt voor een landelijke uitstraling.
Kastwand Een volledige wand bedekt met kasten, waardoor je veel opbergruimte hebt en een georganiseerde ruimte kunt creëren.

Met onze kastoplossingen op maat kun je elke ruimte in huis optimaal benutten en zorgen voor een georganiseerd en stijlvol interieur.

Kasten op Maat voor Elke Ruimte

Of je nu een kleine ruimte hebt, schuine wanden of hoge plafonds, er is altijd een oplossing mogelijk met een kast op maat. Een maatwerkkast biedt voldoende opbergruimte en kan worden afgestemd op elke ruimte in huis, van de slaapkamer tot de bijkeuken. Met een kastenwand op maat kun je van binnen een zee aan opbergruimte creëren en voorkom je dat stof en rommeltjes zich ophopen.

Of je nu kiest voor een inloopkast, een schuifdeurkast of een kast onder een schuine wand, een kast op maat zorgt voor een efficiënte en georganiseerde kastinrichting. Je kunt de kast personaliseren met opbergsystemenkastorganisatie-accessoires en verschillende indelingsopties, waardoor je al jouw spullen overzichtelijk kunt opbergen.

Belangrijkste punten om te onthouden:

 • Met een kast op maat kun je elke ruimte in huis optimaal benutten en een georganiseerde kastinrichting creëren.
 • Een kastenwand op maat biedt voldoende opbergruimte en voorkomt dat stof en rommel zich ophopen.
 • Je kunt kiezen uit verschillende typen kasten op maat, zoals inloopkasten, schuifdeurkasten en kasten onder een schuine wand.
 • Personaliseer je kast op maat met opbergsystemenkastorganisatie-accessoires en verschillende indelingsopties.
 • Met een kast op maat kun je al jouw spullen overzichtelijk en binnen handbereik opbergen.

Jouw Kast Op Maat Ontwerpen

Je kunt jouw kast op maat ontwerpen samen met een dealer. Samen met de dealer kun je alle details van jouw kast bepalen, zoals het materiaal, de kleuren en de vormen. Door verschillende elementen te combineren, kun je een unieke kast creëren die perfect past bij jouw woonstijl.

Onze vakmensen zorgen ervoor dat jouw ontwerp werkelijkheid wordt, met behoud van de hoogste kwaliteit. Het ontwerpproces is volledig vrij en je kunt experimenteren met verschillende ideeën.

Voorbeeld kastontwerp

Materiaal Kleuren Vormen
Eikenhout Zwart, wit, grijs Rechthoekig, halfrond
Metaal Bruin, groen, blauw Cirkelvormig, driehoekig
Kunststof Rood, geel, oranje Organisch, asymmetrisch

“Met een kast op maat kun je spelen met verschillende materialen, kleuren en vormen om een unieke kast te creëren.”

Of je nu kiest voor een moderne stijl met strakke lijnen en neutrale kleuren, of een klassieke stijl met warme houttinten, het ontwerp van jouw kast op maat is volledig aan jou. Onze vakmensen worden gedreven door vakmanschap en zorgen ervoor dat jouw ontwerp met zorg en precisie wordt gerealiseerd.

Door samen te werken met een dealer en gebruik te maken van onze expertise, kun je jouw droomkast ontwerpen en laten maken. Neem vandaag nog contact op met een dealer bij jou in de buurt en begin met het ontwerpen van jouw kast op maat!

Jouw Design, Onze Zorg

Bij het ontwerpen van jouw maatwerk kast krijg je alle vrijheid om te experimenteren met jouw ideeën. Onze dealers staan centraal in dit proces en helpen je bij het ontwerpen via onze online configurator. Samen met hen bepaal je tot op de millimeter nauwkeurig hoe jouw kast eruit komt te zien.

Onze vakmensen zorgen ervoor dat jouw design werkelijkheid wordt dankzij de productie op Nederlandse bodem, waarbij de hoogste kwaliteit wordt gewaarborgd. Eventuele aanpassingen kunnen ook worden gedaan bij de dealer.

Persoonlijke begeleiding

Onze dealers staan altijd voor je klaar om je persoonlijk te begeleiden bij het ontwerpproces. Zij hebben een uitgebreide kennis van kastontwerp en kunnen je waardevol advies geven om jouw ideeën om te zetten in een praktisch en stijlvol kastinterieur.

“Onze dealers begrijpen het belang van een goed kastontwerp en zullen er alles aan doen om jouw wensen te realiseren. Ze kunnen je helpen met het kiezen van de juiste materialen, kleuren en indelingsopties, zodat de kast perfect aansluit bij jouw interieur.”

Productie op Nederlandse bodem

Om de hoogste kwaliteit te garanderen, wordt jouw maatwerk kast geproduceerd op Nederlandse bodem. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het ambacht van kasten maken en streven naar perfectie in elk detail.

“Onze productieafdeling is uitgerust met de nieuwste technologieën en maakt gebruik van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat jouw kast aan alle kwaliteitseisen voldoet. We gaan pas tevreden naar huis als jij dat ook bent.”

Aanpassingen en service

Nadat jouw kast is ontworpen en geproduceerd, bieden onze dealers ook de mogelijkheid voor eventuele aanpassingen en extra service. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw kast helemaal naar wens is en volledig aansluit bij jouw kastinrichting. Onze dealers staan garant voor een uitstekende nazorg en ondersteuning, zodat jij jarenlang kunt genieten van jouw op maat gemaakte kast.

Voordelen van onze service
Deskundig advies van ervaren dealers
Productie op Nederlandse bodem voor de hoogste kwaliteit
Mogelijkheid tot aanpassingen en extra service

Laat Je Inspireren en Kies Jouw Stijl

Op onze website kun je verschillende designs bekijken voor een kast op maat. Laat je inspireren door deze ontwerpen en ga vervolgens zelf aan de slag met het ontwerpen van jouw eigen kast. Je kunt het ontwerp configureren en bestellen bij een interieurwinkel bij jou in de buurt. Daar wordt jouw ontwerp nagekeken en kun je eventueel nog extra details toevoegen aan jouw kast. Zo kun je een unieke kast creëren die volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Maak gebruik van de configurator op onze website en bekijk de verschillende mogelijkheden voor een kast op maat. Laat je inspireren door de diverse ontwerpen die beschikbaar zijn en ontdek welke stijl het beste bij jou past. Of je nu houdt van een moderne uitstraling, een klassiek design of juist een minimalistische look, er is altijd een stijl die bij jouw persoonlijke smaak past.

Met een maatwerk kast kun je alle details zelf bepalen. Kies de materialen, kleuren en vormen die het beste passen bij jouw interieur en stijl. Voeg extra functionaliteiten toe, zoals lades, hanggedeeltes en planken, om ervoor te zorgen dat de kast perfect aansluit op jouw behoeften en opbergwensen.

Ontwerp jouw eigen kast

Met de configurator op onze website kun je eenvoudig jouw eigen kast ontwerpen. Door stap voor stap jouw voorkeuren te selecteren, creëer je een kast die volledig aan jouw wensen voldoet. Je kunt verschillende elementen combineren en op maat maken, zodat je een unieke kast krijgt die perfect past in jouw woning.

Inspirerende designs

Laat je inspireren door de diverse designs die beschikbaar zijn op onze website. Of je nu op zoek bent naar een strakke, moderne kast of een klassieke, tijdloze look, er is voor ieder wat wils. Blader door de verschillende ontwerpen en vind de stijl die jou aanspreekt.

Meer Weten Over Onze Bijzondere Maatwerk Kasten?

Wil je graag meer informatie over onze unieke maatwerk kasten? Neem dan contact op met een dealer bij jou in de buurt. Onze dealers staan klaar om jou te helpen bij het ontwerpen van een kast op maat die perfect past bij jouw woning en jouw wensen. Ze kunnen je ook meer vertellen over het bestelproces en eventuele aanpassingen die mogelijk zijn na het ontwerpen via de configurator. Aarzel niet en stel al je vragen aan onze deskundige dealers, zodat jij binnenkort kunt genieten van een prachtige kastinterieur oplossing.

Neem voor meer informatie contact op met een dealer bij jou in de buurt.

Telefoon: +31 123456789

Dealer locator

Woonplaats Naam dealer Adres Telefoonnummer E-mail
Amsterdam Interieur XL Keizersgracht 123 +31 987654321 [email protected]
Den Haag Woonexpress Lange Poten 12 +31 678912345 [email protected]
Rotterdam Interieur Design Coolsingel 1 +31 543216789 [email protected]

Hoe Bestel Ik Een Kast Van Stijl Dutch Furniture?

Het bestellen van een kast op maat bij Stijl Dutch Furniture is heel eenvoudig. Volg deze stappen om jouw droomkast te bestellen:

1. Ontwerp jouw kast

Gebruik onze handige online configurator om jouw kast op maat te ontwerpen. Kies het type kast, bepaal de afmetingen, selecteer het kastinterieur en voeg eventuele accessoires toe. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een uniek kastontwerp dat perfect past bij jouw stijl en behoeften.

2. Vraag een offerte aan

Wanneer je tevreden bent met jouw ontwerp, vraag dan een offerte aan via de configurator. Vul jouw gegevens in en je ontvangt direct een offerte op maat in je mailbox. In de offerte vind je alle details van jouw kast, inclusief de prijs en levertijd. Zo heb je meteen een duidelijk overzicht van wat je kunt verwachten.

TIP: Het is altijd handig om meerdere offertes aan te vragen, zodat je de prijzen en mogelijkheden kunt vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt.

3. Bespreek jouw ontwerp

Nadat je de offerte hebt ontvangen, kun je een afspraak maken bij een verkooppunt van Stijl Dutch Furniture bij jou in de buurt. Tijdens het gesprek bespreek je jouw ontwerp en eventuele aanpassingen of vragen die je hebt. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw kastontwerp.

4. Plaats jouw bestelling

Als je helemaal tevreden bent met jouw ontwerp en alle details hebt besproken, kun je jouw bestelling plaatsen bij het verkooppunt. Zij zorgen ervoor dat jouw bestelling wordt verwerkt en houden je op de hoogte van de voortgang. Zo weet je precies wanneer jouw kast klaar is en geleverd kan worden.

TIP: Vergeet niet om de nodige betalingsgegevens en eventuele aanbetaling te regelen bij het plaatsen van je bestelling.

5. Geniet van jouw kast

Zodra jouw kast gereed is, wordt deze bij het verkooppunt afgeleverd of kun je ervoor kiezen om de kast te laten bezorgen op het gewenste adres. Onze monteurs kunnen ook de installatie van de kast op maat voor je verzorgen, zodat je zeker weet dat alles perfect geplaatst wordt. Nu is het tijd om te genieten van jouw prachtige, op maat gemaakte kast van Stijl Dutch Furniture!

Zijn Er Aanpassingen Mogelijk Na Het Ontwerpen?

Het ontwerpen van een kast op maat is een proces waarbij je alle details kunt bepalen, van de afmetingen en kleuren tot de indeling en accessoires. Maar wat als je na het ontwerpen nog aanpassingen wilt maken? Geen zorgen, bij Stijl Dutch Furniture is het mogelijk om wijzigingen door te voeren, zelfs nadat je het ontwerp hebt voltooid via de configurator.

Hoewel de configurator van Stijl Dutch Furniture vele mogelijkheden biedt, is het begrijpelijk dat je soms nog kleine aanpassingen wilt doen. Misschien wil je een andere kleur toevoegen, een extra plank in de kast of een ander type deur. Wat je wensen ook zijn, onze dealers staan klaar om je te helpen bij het finetunen en bijwerken van het ontwerp.

Na het ontwerpen van de kast op maat kun je contact opnemen met een dealer bij jou in de buurt. Samen met de dealer kun je de gewenste aanpassingen bespreken en kijken hoe deze kunnen worden geïmplementeerd. Onze vakmensen zorgen ervoor dat jouw ontwerp werkelijkheid wordt, zelfs met eventuele wijzigingen.

Of het nu gaat om kleine aanpassingen of grotere wijzigingen in het ontwerp, wij streven ernaar om aan al jouw wensen te voldoen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en wij willen ervoor zorgen dat jouw kast op maat perfect past bij jouw stijl en behoeften.

Neem vandaag nog contact op met een dealer en bespreek de mogelijkheden voor aanpassingen aan jouw ontworpen kast op maat. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw droomkast werkelijkheid wordt.

Conclusie

Het ontwerpen en bestellen van een kast op maat biedt veel vrijheid en mogelijkheden. Met de juiste afmetingen, indeling, kleuren en accessoires kun je een unieke kast creëren die perfect past bij jouw woning en wensen. Of je nu op zoek bent naar een kastinterieur voor je slaapkamer, kantoor of bijkeuken, maatkasten kunnen worden aangepast aan elke ruimte.

Door samen te werken met een dealer en gebruik te maken van de online configurator, kun je het ontwerpproces stap voor stap doorlopen. Je hebt volledige controle over het kastontwerp en kunt experimenteren met verschillende ideeën. Onze vakmensen zorgen ervoor dat jouw ontwerp werkelijkheid wordt, met behoud van de hoogste kwaliteit.

Het resultaat is een kastinterieur dat niet alleen praktisch is, maar ook stijlvol. Dankzij de op maat gemaakte kastinrichting en slimme kastoplossingen heb je voldoende opbergruimte voor al je spullen. Een georganiseerde leefruimte draagt bij aan een rustige en opgeruimde sfeer in huis.

Veelgestelde vragen

Wat is een kast op maat?

Een kast op maat is een praktische oplossing waarbij je de kast volledig naar eigen wens kunt samenstellen, inclusief maat, indeling, kleur en extra accessoires.

Hoe kan ik een kast op maat zelf samenstellen?

Met behulp van de configurator kun je eenvoudig een kast op maat samenstellen. Hierbij kun je kiezen uit verschillende typen kasten, afmetingen, deurpanelen, indelingsopties en accessoires.

Kan ik ook gebruik maken van een inmeetservice en montageservice?

Ja, het is mogelijk om gebruik te maken van een inmeetservice en montageservice. Zo weet je zeker dat de kast de juiste maat heeft en mooi gemonteerd wordt.

Welke typen kasten op maat zijn er beschikbaar?

Er zijn verschillende typen kasten op maat beschikbaar, waaronder inloopkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten, hoekkasten, boekenkasten, garderobekasten, kledingkasten, kantoorkasten, barndeuren en kastenwanden.

Kan een kast op maat worden aangepast aan elke ruimte?

Ja, een kast op maat kan worden aangepast aan elke ruimte in huis, van de slaapkamer tot de bijkeuken.

Hoe kan ik mijn eigen kast op maat ontwerpen?

Je kunt jouw kast op maat ontwerpen samen met een dealer. Samen met de dealer bepaal je alle details, zoals het materiaal, de kleuren en de vormen.

Zijn er voorbeelden beschikbaar van kasten op maat?

Op onze website kun je verschillende designs bekijken voor een kast op maat. Laat je inspireren door deze ontwerpen en ga vervolgens zelf aan de slag met het ontwerpen van jouw eigen kast.

Hoe bestel ik een kast op maat?

Het bestellen van een kast op maat is eenvoudig. Je ontwerpt eerst de kast in de configurator, vraagt een offerte aan en bespreekt het ontwerp vervolgens met een verkooppunt. De winkel plaatst dan de bestelling en houdt jou op de hoogte van de voortgang.

Zijn er aanpassingen mogelijk na het ontwerpen?

Ja, het is mogelijk om aanpassingen te doen na het ontwerpen. Bij de dealer kunnen extra aanpassingen worden gedaan en kan het ontwerp verder worden bijgeschaafd.

Wat is het voordeel van een kast op maat?

Het voordeel van een kast op maat is dat je zelf de stijl, wensen en eisen kunt bepalen. Daarnaast biedt een maatwerkkast voldoende opbergruimte en kan deze worden afgestemd op elke ruimte in huis.