Stel uw eigen kastinterieur samen

Een kastinterieur op maat van Schuifdeurkast Meesters houdt in dat u uw kast kunt inrichten volledig naar uw eigen wensen! De op maat gemaakte interieurs zijn toe te passen in al onze kasten. Dan kunt u denken aan een schuifdeurkast, inloopkast of kastenwand. De op maat gemaakte kastinterieurs van Schuifdeurkastmeesters zijn niet alleen toe te passen in kleding kasten maar ook in kantoorkasten of in woonkamerkasten. U stelt uw kastinterieur zelf samen door te kiezen uit legplanken, ladeblokken of hangruimte.

Een goed kastinterieur in uw op maat gemaakte kast van Schuifdeurkast Meesters geeft u veel overzicht en rust. Alles heeft zijn eigen plek waardoor u uw kast overzichtelijk kunt indelen. Hierdoor bent u nooit lang aan het zoeken naar uw kleding of andere producten.

Al onze kasten worden standaard voorzien van een rijboring systeem. Dit houdt in dat u volledig vrij bent in de verdeling van de planken. In onze calculator zijn een aantal voorbeelden gegeven over hoe u de kast zou kunnen inrichten. Uw kastinterieur wordt gemaakt van planken met een dikte van 22 mm.

Kastinterieur

Kastinterieur

De buitenzijde van uw kast

Bij het samenstellen van uw kastenwand kunt u er voor kiezen om zelf de kast in te meten. De afmetingen kunt u invullen in de online configurator. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze inmeetservice. Wanneer u hier voor kiest komt één van onze gespecialiseerde collega’s uw kastenwand inmeten. Dit adviseren wij zeker bij een kastenwand met meerdere schuine kanten.

Naast het invullen van de juiste afmetingen kunt u aangeven hoeveel deuren u wenst in uw op maat gemaakte kastenwand. De configurator rekent zelf het maximale en minimale aantal deuren uit aan de hand van de afmetingen. Per deur kunt u kiezen uit 1 tot 5 panelen. Als laatst kunt u aangeven welke kleur de deuren/panelen moeten krijgen. Naast het kiezen van een kleur is het ook mogelijk de deuren te voorzien van glas, hout of een spiegel voor een ruimte gevent effect.

De binnenzijde van uw kast

Wanneer u de binnenzijde van uw op maat gemaakte kastenwand gaat indelen kunt u kiezen uit verschillende interieurs. U kunt aangeven waar u eventuele lades zou willen plaatsen en welke kleur uw kastinterieur moet krijgen. We bieden u vele opties. Zo kunt u ook kiezen voor een soft close sluiting op onze schuifdeuren, dit zorgt er voor dat de kastdeuren niet hard dichtslaan maar zacht (soft) sluiten (close). Heeft u vragen over de accessoires, het samenstellen van uw kastenwand of het online ontwerpen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw kastenwand! Eventuele afwijkende wensen kunt u met ons bespreken door telefonisch contact met ons op te nemen.