Inloopkast laten maken

Wie droomt er niet van een inloopkast op maat waarin u al uw kleding netjes en overzichtelijk kunt opbergen. Schuifdeurkast Meesters is gespecialiseerd in het maken van uw inloopkast op maat voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Zie voorbeelden.

Door de mooie systemen en vakbekwaamheid van Schuifdeurkastmeesters kunnen wij uw inloop kledingkast volledig voor u op maat maken. Dit heeft als groot voordeel dat de ruimte die u graag wilt gebruiken als inloopkast compleet door ons ingericht kan worden. Daarnaast zijn er eindeloze opties voor het ontwerpen en indelen. Zo kunt u kiezen uit een kastinterieur met onder andere legplanken, lades en hangroedes.

Inloopkast op maat laten maken? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden! Tel.: 06-55857128 E-mail: info@schuifdeurkastmeesters.nl.

U kunt er voor kiezen om deuren in uw inloopkast te plaatsen. Deze keuze kunt u heel bewust maken omdat u niet gelijk alle kleding in het zicht wilt wanneer u de kast in loopt. Wilt u het echte effect van een inloopkast ervaren? Kies er dan voor om geen deuren te plaatsen zodat u direct een beter overzicht heeft van al uw kleding. Ook is het mogelijk om enkele schuifdeuren te plaatsen waardoor u (gedeeltes van) uw inloopkast kunt afsluiten.

Een maatwerk inloopkast in elke ruimte

Het vakbekwame personeel van Schuifdeurkast Meesters maakt het mogelijk om bijna elke ruimte om te toveren tot een inloopkast. Of deze ruimte nou schuine zijdes of nissen bevat, door ons professionele maatwerk zorgen we ervoor dat loze en lastige ruimtes optimaal benut worden.

Productie inloop kledingkasten in eigen fabriek

Inloopkast op maat

Inloopkast of kastenwand op maat

Schuifdeurkastmeesters kan alles aanbieden op het gebied van maatwerk; kasten, kastenwanden en kast-interieur worden in eigen fabriek geproduceerd. Vakbekwaam personeel werkt hier met passie aan uw klant-specifieke wensen. Hierdoor kunt u profiteren van de laagste prijs en de beste service voor kasten en kastinterieur.

Online uw inloopkast samenstellen

Uiteraard kunt u onze website gebruiken om uw inloopkast op maat samen te stellen. Aangezien een inloop kledingkast vaak in 1 of meerdere hoeken geplaatst wordt komt hier uiterste precisie bij kijken. Wij adviseren dan ook altijd gebruik te maken van onze inmeetservice bij het bestellen van een inloopkast. Beschikt u zelf over de middelen om uw ruimte 3D in te meten? Of kunt u ons een zeer gedetailleerd tekening aanleveren? In dat geval is het een optie om dit zelf te doen.

Professionele meubelmakerij

Als professionele meubelmaker zijn we gespecialiseerd in het maken van luxe maatwerk inloopkasten. Dit houdt in dat we kledingkasten op maat maken die volledig passen bij de wensen en behoeften van onze klanten. Er staan er inmiddels al een groot aantal te pronken in IJsselmuiden en ver daarbuiten, zoals Kampen, Dronten, Zwolle, Genemuiden en Emmeloord.

Met onze eigen meubelmakerij kunnen we talloze mogelijkheden bieden op het gebied van inloopkasten. Elke woning en elke kamer heeft immers zijn eigen ruimte en afmetingen, waardoor het van groot belang is om een kast op maat te maken die de ruimte optimaal benut.

In onze kastenstudio bespreken we samen de verschillende opties voor uw nieuwe inloopkast, zoals de keuze voor schuifdeuren of openslaande deuren en de keuze voor verschillende kastindelingen en opbergmogelijkheden. Ook is er een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen, zodat de inloopkast perfect past bij de stijl van de woning.

Een maatmeubel zoals een inloopkast is een waardevolle toevoeging aan ieder interieur. Het zorgt niet alleen voor extra opbergruimte, maar ook voor een luxe uitstraling van de kamer. De ervaren meubelmakers van SchuifdeurkasMeesters staan garant voor een prachtig resultaat, waarbij vakmanschap en oog voor detail hoog in het vaandel staan.

Inloopkast laten maken door onze meubelmakers? Neem contact op voor de mogelijkheden! Tel.: 06-55857128 E-mail: info@schuifdeurkastmeesters.nl.