Schuifdeurkast op maat

Kwaliteit schuifdeurkast op maat bestellen? Dan zit u hier goed! SchuifdeurkastMeesters.nl is het adres voor het kopen van goedkope en perfecte schuifdeurkasten. Een maatwerk kast voor de scherpste prijs met een hoogwaardige kwaliteit. Omdat al onze kastenwanden en kastinterieurs geproduceerd worden in onze eigen fabriek kunt u profiteren van de laagste prijs, en vindt u ze nergens goedkoper! Tel.: 06-55857128 E-mail: info@schuifdeurkastmeesters.nl

Hoogwaardige en mooie op maat gemaakte schuifwanden en kasten bepalen niet alleen de uitstraling van uw ruimte, maar worden ook dagelijks op de proef gesteld en belast. Daarom is het van belang dat uw bestelde kast met schuifdeur uit duurzame hoogwaardige materialen bestaat en tegen een stootje kan. Wij leveren altijd de hoogste kwaliteit!

Snelle levering van uw op maat gemaakte schuifdeurkast, 10 jaar garantie.
Volledig ontzorgd door ons vakkundige team, van inmeten tot aan de montage.
Neem vandaag nog contact op voor overleg over uw nieuwe kast op maat!

Kast met schuifdeuren en kastinterieur op maat

Heeft u afwijkende wensen? Dan levert dit vaak problemen op. De meeste leveranciers zijn niet ingesteld op maatwerk of laten de kasten in het buitenland produceren, met lange levertijden tot gevolg. Schuifdeurkastmeesters bewijst dat het anders kan.

In onze eigen fabriek in Nederland maken we trendy meubels en schuifkasten op maat. We ontwikkelen onze kasten met de modernste machines en hoogwaardige materialen. Door onze eigen productie in Nederland zijn de levertijden kort en kunt u goedkoop een schuifdeurkast bestellen. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor ons:

Uw droomkast wordt omgezet in realiteit

Schuifdeurkast op maat

Schuifdeurkast op maat gemaakt kopen

Heeft u speciale wensen? Wij zetten deze wensen graag om in realiteit, of de kast nu geplaatst dient te worden onder het schuine dak, tussen twee muren of vrijstaand, in felle kleuren of pastel tinten, glas of hout, enkel deurpaneel of een meervlaks; oftewel alles is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Inmeet- en montageservice schuifkasten op maat

Wilt u niet zelf uw schuifdeurkast plaatsen en er zeker van zijn dat de schuifdeurkast past op de gewenste plek? Laat uw kast dan inmeten door onze specialisten met een persoonlijk advies over de verschillende kleuren en profielen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Met de door u opgegeven wensen en de genoteerde maten gaan wij uw kast produceren, om deze vervolgens ook te plaatsen.

Je eigen schuifdeurkast ontwerpen en samenstellen

Houdt u meer van strak, modern of klassiek? U bepaalt zelf hoe uw schuifdeurkast eruit komt te zien. Met behulp van onze kast-creator kunt u uw kast ontwerpen en samenstellen in een paar simpele stappen. Aan de rechterkant ziet u altijd de prijs, zo kunt u de kast geheel naar uw budget samenstellen. In ons assortiment vindt u verschillende profielen, kleuren en materialen. Ook bieden wij u maar liefst 12 verschillende elementen kastinterieurs zo kunt u elke compartiment het juiste interieur geven. Uw spullen hoeft niet meer rommelig door de kamer te liggen, maar mooi opgeruimd op een legplank of aan een kledinghanger.

We bieden u vele opties: zo kunt u ook kiezen voor soft-close op onze schuifdeuren. Dit zorgt ervoor dat de kastdeuren niet hard dichtslaan maar zacht (soft) sluiten (close). Heeft u vragen over de accessoires, het samenstellen van uw kast of het online ontwerpen? Twijfel dan niet en neem gerust contact op met Schuifdeurkastmeesters! Wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale schuifkast!

Schuifdeurkast op maat voor woonkamer, (bij)keuken, slaapkamer en kantoor

Als meubelmakers gaan we er vanuit dat elke ruimte zijn eigen unieke kenmerken heeft en daarom een specifiek kast vereist. Inloop- en schuifdeurkasten zijn dan ook de perfecte oplossing om elke ruimte in huis of op kantoor optimaal te benutten.

Een zelf samengestelde maatwerk schuifdeurkast gemaakt voor de woonkamer kan bijvoorbeeld dienen als een prachtige boekenkast, of als opbergruimte voor audio- en videoapparatuur. Dankzij het volgens uw specificaties gemaakte ontwerp past de kast precies bij de stijl van uw kamer.

Voor kantoren ontwerpen we kasten die als opbergruimte voor documenten, kantoorartikelen en andere benodigdheden kunnen dienen. Het ontwerp kan meestal prima worden aangepast aan de beschikbare ruimte en de behoefte van u en uw personeel.

In de keuken of bijkeuken kan Schuifdeurkastmeesters.nl een mooie kast voor u maken voor het opbergen van bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen, voorraad en andere huishoudelijke spullen. Het kastontwerp kan daarbij tevens worden aangepast aan de kleurstelling en stijl van de keuken.

En wat dacht u van een schuifdeurkast of inloopkast in de slaapkamer? Wij maken hem voor u volledige op maat zodat u een mooie en praktische opbergruimte voor kleding en accessoires krijgt. Door het op maat gemaakte ontwerp kunnen we de kast naadloos integreren in de slaapkamer.

Onze meubelmakers zijn gespecialiseerd in het op maat maken van schuifdeurkasten voor verschillende ruimtes en toepassingen. Het ontwerp zal voldoen aan uw wensen, en zal perfect passen bij de stijl en afmetingen van de ruimte. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.