Veelgestelde Vragen

Zit er een achterwand in de kast ?

Nee, standaard zit er geen achterwand in onze schuifdeurkasten. De reden hiervan is dat het niet nodig is bij onze degelijke kasten. Mocht u wel graag een achterwand willen, dan kan dit uiteraard.

Wat is de levertijd?

De gemiddelde levertijd van een schuifdeurkast of inloopkast op maat bedraagt 3 à 4 weken vanaf het moment van inmeten. Deze snelle levertijd kunnen wij u aanbieden, omdat wij het gehele proces in eigen beheer uitvoeren.

Er zit een stopcontact op de plek waar de kast komt. Is dit een probleem ?

Dit is geen enkel probleem. Als u de kast zelf inmeet, moet dit duidelijk aangegeven worden op het inmeetformulier. U kunt ook voor onze inmeet service kiezen. Dan zullen onze vakmensen komen en rekening houden met de stopcontacten tijdens het inmeten van uw kastoplossing.

Kan ik de kast op elke gewenste vloer zetten?

Onze kastenwand, inloopkast of schuifdeurkast op maat kan op elke gewenste vloer geplaatst worden. Het kan voorkomen dat er een behoorlijke afwijking in de vloer zit of dat de kast op vloerbedekking komt te staan. In dit geval passen wij een bodemplaat toe.

Is de kast waterbestendig?

Onze kasten zijn niet geschikt voor vochtige ruimtes, zoals een badkamer. Maar bent u toch opzoek naar een kastoplossing voor in een vochtige ruimte? Omdat wij alles in eigen beheer produceren beschikken wij over genoeg andere materialen en opties waardoor we dit toch voor u mogelijk kunnen maken. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in de vochtige ruimtes? Dan kunt u het beste een afspraak maken zodat we u hier verder over kunnen infomeren.

Wat is een luxe profiel ?

Het verschil tussen een basis en een luxe profiel zit hem in 2 dingen. Het luxe profiel is wat breder als het basis profiel en het is voorzien van een stoot borstel, waardoor de deuren bijna geen geluid maken als ze tegen elkaar aankomen wanneer u de kast sluit.

Afwijking

Is uw vloer niet helemaal vlak of zit er verschil tussen de boven maat en de onder maat van uw kast? Dit hoeft geen probleem te zijn, omdat onze schuifdeuren ter plaatse volledig af te stellen zijn. Uiteraard zijn hier de mogelijkheden niet onbeperkt in. Mocht het verschil tussen de twee muren meer dan 5 cm zijn, dan kunnen wij voor u een op maat gemaakte schuine deur maken. Hiervoor is het exact inmeten van een nog groter belang. Hier in adviseren wij dan ook gebruik te maken van onze specialisten.

Maatvoering

Om u een zo kloppend en volledig mogelijke prijs indicatie te kunnen geven is het van belang dat u de maatvoering zo precies mogelijk invult. Echter wordt deze maatvoering alleen gebruikt wanneer u gebruik maakt van de online configurator. Verderop in het bestel proces van de online configurator kunt u de keuze maken om de inbouwkast door een van onze specialisten in te laten meten. Ook kunt u er voor kiezen uw kast zelf in te meten aan de hand van het inmeetformulier, welke u bij de bestelling toegestuurd krijgt.

Boven- of onderpaneel

Als u vloerbedekking heeft liggen op de plek waar de inbouwkast moet komen kunnen wij onze onder profielen niet op bevestigen. Dit lossen wij op door een onderpaneel toe te passen. Komt uw kast in een hoge ruimte te staan, dan zal de bovenkant moeten worden afgesloten. Dit doen wij door middel van een boven paneel waaraan wij ook onze boven geleider op bevestigen.

Zijpaneel

Komt uw kast niet tussen twee muren in te staan, dan zijn wij gebonden aan een zijpaneel. Staat uw kast bijvoorbeeld met de linker kant tegen de muur en is de rechter kant vrij, dan moet er aan de rechterkant een zijpaneel worden toegepast. Andersom is dit uiteraard hetzelfde. Staat uw kast helemaal vrij, dan passen we zijpanelen toe aan beide zijden.

Kast indeling

Onze kastindelingen worden gemaakt van degelijke meubel panelen van 22 mm dik. Wij gaan standaard uit van deze dikkere plaat om de kwaliteit van onze kasten te kunnen garanderen. Over het bepalen van de indeling van de kast bent u volledig vrij. Wij maken namelijk gebruik van een systeem, waarin u de planken zelf kunt verstellen naar de door u gewenste hoogte. Om u alvast een idee te geven kunt u de gewenste indeling naar de kast slepen. Later in het bestel proces heeft u nog de mogelijkheid om de accessoires te kiezen, zoals lades en roedes.

Betaling en levering

De betaling is op twee manieren mogelijk. De eerste manier is overboeking. Het volledige bedrag dient dan op de rekening te staan op het moment dat de monteur de kast komt plaatsen. U kunt ook pinnen of contant betalen. Dit kan op het moment dan onze monteur de kast komt plaatsen of bij ons in de werkplaats.

Inmeten en monteren

Voor het inmeten en monteren zijn er twee opties. U kunt dit door onze specialisten laten doen of u kunt het zelf doen. Bent u technisch aangelegd, dan is het zeker haalbaar om de kast zelf in te meten en te monteren. U kunt er ook nog voor kiezen om de kast door ons in te laten meten en hem vervolgens zelf te plaatsen. Het is dan prettig dat u zelf aanwezig bent als onze monteurs er zijn om in te meten. Ze kunnen u dan exact uitleggen hoe u de kast in elkaar kunt zetten.

Garantie

Door het vakmanschap van onze mensen en het hoogwaardige materiaal staan wij 100% achter ons product. Voordat ons product de fabriek verlaat wordt deze onderworpen aan een strenge inspectie en getest op de geldende normen. De garantie op de kastoplossing is 10 jaar. De garantie op de schuifdeuren, hang / sluitwerk en accessoires bedraagt 2 jaar.

Ondervindt u problemen bij uw kastoplossing? Neem gerust contact met ons op.