Een kast naar jouw smaak!

Bij Schuifdeurkast Meesters vinden wij dit belangrijk. Wij maken schuifkasten naar uw smaak en wensen. Wij maken uit eigen productie met veel kennis en passie de hoogste kwaliteit schuifdeurkasten voor de best prijs! Door onze eigen productie en kennis van het vak garanderen wij de hoogste kwaliteit en de snelste levertijden.

Eigen productie

Bij schuifdeurkastmeesters vinden wij dit belangrijk. Wij maken schuifkasten naar uw smaak en wensen. Wij maken uit eigen productie met veel kennis en passie de hoogste kwaliteit schuifdeurkasten voor de best prijs! Door onze eigen productie en kennis van het vak garanderen wij de hoogste kwaliteit en de snelste levertijden.

Ons assortiment

Door ons ruime assortiment heeft u bij ons de meeste keus om uw kast naar uw smaak samen te stellen. Door onze online configurator kunt u gemakkelijk thuis u kast samenstellen. Door de continue doorlopende ontwikkelingen binnen ons bedrijf kunnen we uw kastenwand straks voor u personaliseren doormiddel van het digitaal printen op glas. Wilt u meer informatie of advies, neem dan gerust contact met ons op!

Hout Assortiment

Hout is een van de belangrijkste materialen van uw schuifdeurkast. Daarom vinden wij het belangrijk dat het hout waarvan uw kast samengesteld wordt van hoge kwaliteit is. Dat is zichtbaar in het uiteindelijke eindresultaat van uw schuifdeurkast maar ook op de lange termijn. Wij van schuifdeurkastmeesters hebben daarom een zeer zorgvuldig een assortiment aan hout voor u samengesteld. In onze configurator heeft u een ruime keuze aan hout en andere materialen bij het samenstellen van uw kast.

Glas en Spiegel Assortiment

Wij van schuifdeurkastmeesters zijn ook uw specialisten als het gaat om glas. Glas en spiegels kunnen uw schuifdeurkast een hele andere look and feel geven. Daarnaast kunt u uw ruimte opties vergroten door glas of spiegels toe te passen. Daarom hebben wij een ruime keuze aan glas en spiegels toegepast in ons assortiment. U vindt deze materialen net als de ruime keuze uit hout in onze configurator.

Geprint Glas

Schuifdeurkastmeesters staat voor vakwerk op maat. Daarom beschikken wij over de mogelijkheid uw persoonlijke creatie te printen op glas! Met deze functie kunt u uw kast nog persoonlijker maken.
Met deze digitale printer geheel in eigen productie kunnen wij al uw wensen op 6 mm gehard glas printen. Wilt u meer informatie over het printen op glas neem dan gerust contact met ons op.

Profielen

Bij schuifdeurkastmeesters hebben we een ruim assortiment aan kwalitatief hoge profielen.
Het is belangrijk dat u een profiel kiest naar uw smaak en die het beste past bij uw schuifdeurkast.
Daarom kunt u uit de volgende 3 profielen kiezen. Basis, Luxe en Black.

Verlichting

Uitstraling vinden wij erg belangrijk bij schuifdeurkastmeesters. Maar we zijn ons ook bewust van het feit dat een toepassing ook functioneel moet zijn. In veel gevallen wordt bij het verlichten van een kast alleen de bovenste planken verlicht. In dat geval heeft het licht meer met betrekking tot de uitstraling dan dat het daadwerkelijk functioneel is. Wij vinden bovenal dat de verlichting zeer functioneel moet zijn én een extra dimensie in de uitstraling moet toevoegen. Daarom kiezen wij er heel bewust voor om led strips in de gehele zijkant van uw kast te vrezen. Op deze manier is de gehele kast voorzien van licht waardoor de inhoud goed zichtbaar is en de kast opties perfect verlicht wordt. Wij monteren een 4 mm brede siliconen led stip die warm-wit licht staalt en die in de Energie-efficiëntieklasse A behoord.

Uni kleur assortiment

Uitstaling is een van de belangrijkste factoren van een Schuifdeurkast. Daarom hebben we ook een ruim keuze aan uni kleuren in ons assortiment. Een uni kleur is een mooi alternatief van een glas of houtstructuur uitstraling.