Kast laten maken in Kampen

Kwaliteit kasten op maat laten maken en bestellen in Kampen? Dan zit u hier goed!

Een kast volgens uw wensen voor de scherpste prijs van hoogwaardige kwaliteit. Omdat al onze kasten gemaakt worden in onze eigen fabriek profiteert u van de laagste prijs, u vindt ze nergens goedkoper!

Mooie kastdeuren zijn bepalend voor de uitstraling van uw ruimte. Ook worden ze dagelijks gebruikt en belast. Onze schuifdeurkasten, inloopkasten of kastenwanden, maar ook het interieur van de kasten worden van hoogwaardige materialen gemaakt. Ze kunnen tegen een stootje!

Schuifdeurkast, inloopkast, kastenwand en kastinterieur op maat gemaakt

Woont u in Kampen en heeft u speciale wensen als het gaat om een kast voor bijvoorbeeld uw slaapkamer? De meeste leveranciers zijn niet ingesteld op maatwerk of laten de kasten in het buitenland produceren, met lange levertijden tot gevolg. Schuifdeurkast Meesters uit IJsselmuiden bewijst dat het anders kan.

In onze eigen fabriek in Nederland maken we trendy meubels en schuifkasten op maat, ook voor klanten uit Kampen, Overijssel. We ontwikkelen onze kasten zoals schuifdeurkasten, inloopkasten en kastenwanden met de modernste machines en hoogwaardige materialen. Vanwege eigen productie in Nederland zijn de levertijden kort en u kunt u voor een lage prijs uw kast bestellen.

Kasten inmeet- en montageservice in Kampen

U wilt een schuifdeurkast of andere kast plaatsen en wilt u zeker weten dat hij past op de plek die u in gedachten heeft? Laat uw kast dan inmeten door onze specialisten. U krijgt dan persoonlijk advies, ook over de beschikbare kleuren en profielen.

Met uw wensen en afmetingen gaan wij uw kast produceren, waarna we hem ook plaatsen.

Een strakke, moderne of klassieke kast op maat laten maken

Houdt u meer van strak, modern of klassiek? U bepaalt zelf hoe uw schuifdeurkast, inloopkast of kastenwand inclusief kastinterieur eruit komt te zien.

Ons assortiment bestaat uit verschillende profielen, materialen en kleuren en maar liefst 12 verschillende elementen kastinterieurs. Zo kunt u elke compartiment het juiste interieur geven. Uw spullen kunt u hiermee mooi opgeruimd op een legplank of aan een kledinghanger kwijt.

Op zoek naar een op maat gemaakte schuifdeurkast in Kampen?

We bieden u een groot aantal opties. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor soft-close op onze schuifdeuren, inloopkasten of kastenwanden. Dit zorgt er voor dat de kastdeuren nooit hard dichtslaan.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw nieuwe kastenwand, inloopkast en schuifdeurkast in Kampen? Wij helpen graag met het inmeten, samenstellen en plaatsen van uw ideale kast op maat!

Neem contact op

Vragen over uw droomkast?