Kast op maat gemaakt

Eigenlijk is alles wat geproduceerd wordt door Schuifdeurkastmeesters maatwerk. Wij werken namelijk niet met een standaard voorraad, en maken alles precies op maat na de opdrachten die wij binnen krijgen. Maar wat bedoelen wij dan met ‘op maat gemaakt’ als alles eigenlijk al maatwerk is?

Bijzonder maatwerk

Misschien heeft u afwijkende of speciale wensen? Dit levert vaak problemen op. De meeste leveranciers zijn niet ingesteld op bijzonder maatwerk of laten uw schuifdeurkast op maat in het buitenland produceren, met lange levertijden tot gevolg. Schuifdeurkastmeesters bewijst dat dit anders kan.

Wij zetten uw wensen graag om in realiteit. Of de kast nu geplaatst dient te worden onder het schuine dak, tussen twee muren of vrijstaand, in felle kleuren of pastel tinten, glas of hout, enkel deurpaneel of een meervlaks; oftewel alles is mogelijk!

Inmeet en montage service

Om ervoor te zorgen dat uw kast straks perfect past komen onze specialisten graag bij u langs om uw kast in te meten. Mocht u het fijn vinden dat wij met u meedenken, kunnen wij u ook persoonlijk adviseren over de beschikbare kleuren, profielen en accessoires. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Met de door u opgegeven wensen en de genoteerde maten gaan wij voor u aan de slag met het produceren van uw kast om deze vervolgens ook bij u te komen plaatsen.

Schuifdeurkast ontwerpen en samenstellen

Of u nu houdt van strak en modern, romantisch of klassiek; U bepaalt zelf hoe uw schuifdeurkast, inloopkast, kastenwand of kastinterieur eruit komt te zien. Met behulp van onze creator kunt u uw eigen kast digitiaal ontwerpen en samenstellen in een paar simpele stappen. Rechts in beeld ziet u altijd de prijs. Deze past zich automatisch aan, aan de keuzes die u maakt. Zo kunt u uw kast geheel naar uw eigen budget en wensen samenstellen. In ons assortiment vindt u verschillende profielen, kleuren en materialen. Ook bieden wij u maar liefst 12 verschillende elementen kastinterieurs. Zo kunt u elke compartiment het juiste interieur geven. Uw spullen hoeven niet rommelig door de kamer te liggen, maar mooi opgeruimd op een legplank of aan een kledinghanger.

We bieden u vele opties zo kunt u ook kiezen voor soft close op onze schuifdeuren, dit zorgt er voor dat de kastdeuren niet hard dichtslaan maar zacht (soft) sluiten (close). Heeft u vragen over de accessoires, het samenstellen van uw schuifdeurkasten of het online ontwerpen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw schuifdeurkast!