Betaling

Bij schuifdeurkastmeesters kunt uw gemakkelijk uw bestelling betalen in onze online configurator. U kunt uw bestelling veilig betalen via IDEAL. Betalen met iDEAL is een makkelijke en veilige manier van betalen op internet.

Wanneer u met iDEAL heeft betaald wordt de aanbetaling gecontroleerd en ontvangt u bericht zodra de kast in product is genomen. Wat gaan wij voor u doen? Op het moment dat wij uw aanbetaling hebben ontvangen start de productie van uw kast. Wij nemen contact met u op omtrent de voortgang.

 

Levering

Als wij uw bestelling binnen hebben gekregen gaat de kast bij ons in productie. De productietijd duurt gemiddeld 3 a 4 weken vanaf inmeten. Zodra de kast uit productie is nemen wij contact met u op om samen een moment in te plannen waarop de kast geleverd en gemonteerd kan worden.

Kiest u ervoor om de kast alleen af te leveren door Schuifdeurkastmeestsers dan is het volgende belangrijk om te weten; We bezorgden de kast 1 meter vanaf het transportvervoer. Verder transport bent u zelf voor verantwoordelijk.

Made in Holland
Kwaliteit
Know-How
Flexibel
Van idee tot montage