Maatwerk kledingkast slaapkamer

Een voorbeeld van een op maat gemaakte schuifdeurkledingkast in de slaapkamer. De kleurencombinatie zorgt vooral voor rust in de slaapkamer.

Maatwerk kledingkast slaapkamer

Een kledingkast geplaatst in de hoek van de slaapkamer. Een mooi voorbeeld van een veelvoorkomende samenstelling. De klant had de wens om de kast zelf in te meten en te monteren. Zo te zien is dat uitstekend gelukt en volledig samengesteld in onze online configurator.

Maatwerk bijkeukenkast

Een mooie toevoeging op de hal van een bijkeuken. Ruimte benutten is hier een mooi voorbeeld van. Deze schuifdeurkast zorgt natuurlijk voor opbergruimte maar heeft ook als functie dat er geen spullen in de weg liggen, en dat de uitstaling van de ruimte netjes blijft.

Wasruimte maatwerk schuifkast

De klant had de wens om de apertuur weg te werken achter de kast. Deze schuifkast is geplaatst tussen 2 muren. Een super nette samenstelling!

Badkamerkast op maat

Een ruime badkamer en veel spullen, dan denk je niet meteen aan een schuifdeurkast. Maar niets is minder waar! Dit is een heel mooi voorbeeld van een schuifdeurkast van schuifdeurkastmeesters die in iedere ruimte van pas kan komen. De klant heeft gekozen om glas te verwerken in de deuren in combinatie met zwarte profielen. Dat geeft een hele mooie uitstaling aan de badkamer. Maar zorgt er ook voor dat het vocht eenvoudig afgenomen kan worden van de kasten. Een super mooie oplossing in de badkamer!

Schuifdeurkast slaapkamer

Een mooie schuifdeurkast in de slaapkamer geplaatst van een nieuwbouwwoning. De schuifkast is geplaatst tussen 2 muren en de klant had de wens om de lades op een aparte hoogte te hebben en een aanpassing in het interieur. Een tevreden klant en een mooi eindresultaat.

Gangkast maatwerk

Een mooie schuifdeurkast geplaatst in de gang. De klant wilde een mooie op maat gemaakte gangkast met veel opslagruimte. Dat is zeker gelukt!

Slaapkamerkast op zolder

Een zolder is vaak een plek met schuine wanden en kleine plekken die functioneel gebruikt moet gaan worden. Op deze zolder hebben we een maatwerk schuifdeurkast geplaatst. De inrichting en het maatwerk is zo strak mogelijk ingemeten en geproduceerd. Dat is dus een voordeel van onze eigen productie.