Bijkeuken

Bij deze klant een mooie schuifdeurkast in de bijkeuken gerealiseerd. De wens was om de aperatuur in de kasten te verwerken. Door de samenstelling van het hout en de aluminum profielen geeft het een landelijke uitstraling.

Kledingkast

Bij de klant een kledingkast gerealiseerd. Een mooie kleurencombinatie en zorgt vooral voor rust in de slaapkamer.

Kledingkast

Een kledingkast geplaatst in de hoek van de slaapkamer. Een mooi voorbeeld van een veelvoorkomende samenstelling. De klant had de wens om de kast zelf in te meten en te monteren. Zo te zien is dat uitstekend gelukt en volledig samengesteld in onze online configurator.

Voorraad Ruimte

Bij een tandartspraktijk een bevoorraadingskast gerealiseerd. De opdracht was om alle producten netjes en geordend kunnen opbergen. Dat is zeker mogelijk met het kasteninterieur van schuifdeurkastmeesters. Ons 22 mm dikke interieur is verstelbaar de een rijboringsysteem. Door dit systeem kan je ten alle tijden de plankhoogte verstellen. Zo te zien op de foto een geslaagd project!

Schuifdeurwand

Bij deze klant een 6 meter lange schuifdeurwand gerealiseerd! De klant had als wens om verschillende ruimtes af te schermen doormiddel van schuifdeuren. Op deze manier geef je rust aan de ruimte en geeft het een nette uitstraling. Door het gemak van de schuifdeuren kan de klant de ruimte ook weer snel aanpassen voor gebruik van de ruimte.

Kledingkast Interieur

De klant had de wens om een kledingkamer te voorzien van interieur. Ze hadden niet de voorkeur om er schuifeurkasten voor te plaatsen maar om de kleding gelijk te zien. Dat is in een kledingkamer helemaal geen probleem en al helemaal niet met een net interieur van schuifdeurkastmeesters! Mocht te klant nou later nog wel voorkeur krijgen om er schuifdeurkasten ervoor te plaatsen is dat mogelijk!

Kastenwand

Een mooie kastenwand gerealiseerd op een kamer. Mooie rustige uitstaling door de gekozen unikleur en het aluminum kleur profiel. Deze klant had te maken met een schuin aflopende wand. Geen probeem van onze meesters, de klant heeft de samenstelling uitgekozen in onze configurator en heeft gekozen voor de montage en inmeet service van ons. Een super mooi resultaat.

Kantoor kast

De ideale manier om jouw kantoor netjes en overzichtelijk te houden. Dat is natuurlijk een schuifdeurkast, deze klant had ook de wens om een schuifdeurkast te plaatsen in hun kantoor. Deze samenstelling is wat ingewikkelder dan normaal daarom hebben ze gekozen voor de inmeet en montage service. Een mooi en vooral nette toevoeging aan de kantoorruimte.

Bijkeuken

Een mooie toevoeging aan de hal van een bijkeuken. Ruimte benutten is hier een mooi voorbeeld van. Deze schuifdeurkast zorgt natuurlijk voor opbergruimte maar heeft ook als functie dat er geen spullen in de web liggen. En dat de uitstaling van de ruimte netjes blijft.

Was Ruimte

De klant had de wens om de aperatuur weg te werken achter de kast. Deze schuifdeurkast is geplaatst tussen 2 muren. Een super nette samenstelling!

Badkamer

Een ruime badkamer en veel spullen, dan denk je niet meteen aan een schuifdeurkast. Maar niets is minder waar! Dit is een heel mooi voorbeeld dat een schuifdeurkast van schuifdeurkastmeesters in iedere ruimte van pas kan komen. De klant heeft gekozen om glas te verwerken in de deuren in combinatie met zwarte profielen. Dat geeft een hele mooie uitstaling aan de badkamer. Maar zorgt er ook voor dat het vocht eenvoudig afgenomen kan worden van de kasten. Een super mooie oplossing in een badkamer!